Däckhotell i Örebro

Det är inte alltid lätt att hålla reda på när du ska skifta däck på din bil. Det kan också vara väldigt tröttsamt att släpa tunga och smutsiga däck fram och tillbaka. Därför gör vi det åt sig! Du sparar din dyrbara tid, arbete och utrymme där hemma! Lämna istället sommar-/vinterdäcken hos oss!

På Orrbys vill vi underlätta däckbytet. Hos oss får du hjälp med allt gällande däckskiftet! Vi ser till att dina däck och fälgar är rena och fria från smuts – så vi behåller däckets livslängd! Vi kontrollerar slitage, däckets lufttryck och mönsterdjup för att du ska vara så säker som möjligt på vägarna. När det är dags att byta ut dina däck meddelar vi dig! I vår verkstad får däcken en trygg förvaring och vi skiftar dem när det är dags. Allt för att du ska ha mer tid att fokusera på andra saker som är viktiga för dig. På Orrbys hittar du ditt däckhotell i Örebro!

Har du inte plats för dina däck hemma? Självklart har vi däckhotell där vi förvarar dina däck.

Vad kostar däckhotell? För priset 975:- per säsong förvarar vi dina däck, tvättar dem och skiftar. Välkommen till oss på Orrbys – ditt däckhotell i Örebro!

Intresserad?  Hör av dig till vår reservdelsavdelning, Oliver och Torgny, på telefon 019-25 45 05 alt oliver@orrbys.se

Hitta till oss

  • Kryptongatan 2, 70374 Örebro

Öppettider

Måndag - Fredag 9:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 14:00
Söndag o helgdagar Stängt

Måndag - Fredag 7:30 - 17:00